header-photo

Fa sis anys




Avui ha fet sis anys que vaig ser escollit alcalde de Mataró per primera vegada. Vist amb la perspectiva que dona el temps el primer que haig de constatar és la velocitat amb la que han passat aquest sis anys.

Fer-ne un balanç personal és ben senzill: apassionants. Treballar per la teva ciutat i veure com poc a poc aquell model de ciutat i aquells projectes que tens al cap van sortint endavant és realment apassionant. Fer-ne un balanç polític és més difícil, perquè malgrat la moltíssima feina feta, i amb la que podríem fer una interminable llista, sempre queda el dubte de si vas prendre la decisió correcta en el moment oportú. Déu ens guardi dels que es creuen infalibles i mai s’equivoquen!.

Sempre, però, he intentat ser fidel als meus principis personals, útil als mataronins i mataronines i responsable amb les decisions que he hagut de prendre. Com que segur que he comès errors haig de demanar disculpes als que s’hagin sentit perjudicats i sobretot haig d’agrair profundament als que confiaren en mi per presidir l’ajuntament i a la moltíssima gent que ha treballat, i segueix treballant, per millorar Mataró.

Però ara que els temps són durs cal tenir el cap més clar que mai, prendre les decisions personals i polítiques que toquen i sobretot redoblar l’esforç i el treball per superar la situació actual i garantir-nos el futur. I fer-nos confiança en nosaltres mateixos.