header-photo

Cent dies governant


Foto Quico Melero

Roda de premsa aquest matí per a fer la valoració dels cent primers dies del govern municipal. Malgrat que bona part d’aquests cent dies han coincidit, primer amb la Festa Major i després amb les vacances d’estiu, la valoració que en fem és de moderada satisfacció. El govern ha fet el que li toca fer: governar. El llistat de coses significatives fetes durant aquests dies arriba quasi a una setantena i implica a totes les àrees i serveis municipals. Senyal que ningú s’ha adormit a la palla i tothom ha anat per feina.

Feina feta en educació amb tres noves escoles i una escola bressol noves. Obres licitades i obres adjudicades de dos nous centres escolars i d’una nova escola bressol. Obres també adjudicades de l’equipament de Tres Roques. Un nou parc de bombers inaugurat, un altre camp de futbol amb gespa artificial, el projecte d’un poliesportiu i la remodelació de l’estadi també aprovats. Uns quants carrers reurbanitzats Cooperativa, Terrassa, El Palau), uns altres en obres, uns quants projectes en marxa i avui han començat les obres del Camí Ral. El parc de la Pollancreda també aprovat. Cinc-centes noves places d’aparcament (Cerdanyola, Peramàs i Cirera) en funcionament i el projecte de l’aparcament del Parc del Palau aprovat.

Plans d’ocupació que col·loquen persones, l’edifici de Vallverich a punt per a rebre les empreses, 14.000 visites a les oficines de turisme, el canal de Maresme Digital Televisió en funcionament.

I tot això, i moltes altres coses, en cent dies. I el Programa d’Actuació Municipal i el Pressupost del 2008 a punt per sortir de la cuina. Treballar? Doncs sí, treballat hem treballat, i de valent.