header-photo

Destacats

Foto Quico Melero

La setmana ha estat de traca i mocador. De sortir, com sempre, d’hora de casa i tornar amb la nit ben tancada. Reunions, visites, despatx, actes, que s’enllacen i deixen poc temps per passejar, llegir o fer res més que no sigui treballar. No ens queixarem pas. Tot el contrari, si cal collar mitja volta més, doncs collarem. I que diguin el que vulguin que l’opinió es lliure. Desgraciadament la mentida sembla impune i ja se sap que qui no té feina el gat pentina.

D’aquesta setmana atapeïda deixeu-me destacar especialment algunes coses. La feina institucional, amb reunions al Parlament de Catalunya per parlar de futures lleis de la que se’m demana opinió, a la Diputació per signar crèdits, presentar projectes importants per la ciutat i tancar col·laboracions, a la Conselleria d’Educació per visualitzar la disposició de l’ajuntament a assumir noves responsabilitats educatives, a la Federació de Municipis per parlar de polítiques esportives .

Els actes, també institucionals, a l’Ajuntament de Mataró, per celebrar el cinquantenari de l’escola Miquel Biada, tan propera a la família, i la Nit de la Solidaritat amb un Jovan Divjak que em va impressionar. Dinars de feina per parlar d’educació i de transport públic. Sopar amb els aparelladors i arquitectes tècnics de la comarca per començar a fer bullir l’olla de la Delegació al Maresme del Col·legi professional. Reunions per donar un impuls definitiu a la TDT a la comarca, per conèixer els resultats del projecte de telegestió de l’enllumenat públic de Mataró, per veure el projecte arquitectònic de la millora de la planta de tractament de residus. Encara temps per presidir un jurat, comentar amb en Narcís Prat el seu darrer escrit publicat dijous a El Periódico, per atendre un grup d’alumnes de l’escola Camí del Mig.

I lògicament temps per ajustar el cartipàs, fer les consultes imprescindibles, explicar-ho a qui ho havia de saber i signar els decrets. De tot aquest tema ja en parlaré quan estigui acabat del tot. Ara podeu llegir el que va escriure en Ramon Bassas i que podria subscriure perfectament. De moment el govern segueix governant, els projectes segueixen endavant i alguns tenen massa cuques.

Queda el cap de setmana, però d’això en parlarem quan acabi de passar.