header-photo

Matí institucional




Aquest matí ha estat dedicat a les relacions institucionals. A primera hora visita al Parlament de Catalunya per signar, amb el president Ernest Benach, el conveni per portar a Mataró l’exposició sobre els 25 anys del Parlament de Catalunya. El president em va parlar d’aquesta exposició, tot anant a ofici, durant la seva visita a Mataró amb motiu de Les Santes de l’any 2004. Li vaig manifestar el meu interès per a que aquesta exposició, en la seva versió itinerant, pogués venir a Mataró. En va prendre nota i avui hem signat el conveni. L’exposició s’inaugurarà el dia 12 de setembre, forma part del programa d’actes de la Diada Nacional de Catalunya, i s’instal·larà a les sales de Can Palauet i del Museu.

Aprofito la ocasió per agrair al president, reconegut casteller, el seu interès i atenció per l’accident de la diada de Les Santes i pel condol que va fer arribar a la colla i a la família de la Mariona. Com no podia ser d’altra manera acabem parlant de Sant Fèlix. El president em diu que s’arribarà durant el matí. Després de veure les notícies de com han anat les coses a Vilafranca: quina enveja. president!

A mig matí visita institucional del conseller Xavier Sabaté. Reunió de treball per avaluar els programes en els que participa el Departament de Governació de la Generalitat i visita a les obres de l’escola bressol de la Via Europa. Aquesta escola bressol, que es construeix conjuntament amb una nova escola d’Educació Infantil i Primària, ha estat subvencionada pel Pla únic d’obres i serveis (PUOSC) amb 354.853 €.

Foto Capgros.com