header-photo

Notícies, si més no, curioses




Durant l’agost els diaris adopten aquest format tipus quadernet d’estiu. La manca de notícies o l’estat anímic dels possibles lectors, deu recomanar a les redaccions per omplir el diari de notícies, si més no, curioses. Llegint els diaris d’avui en trobo algunes de ben sucoses.
El Periódico explica el retorn, per part d’un escamot independentista gracienc que l’havia “segrestada”, de la bandera de Barcelona. Curiosa manera de donar protagonisme a alguns.

No us perdeu l’article, també a El Periódico, de l’Alfred Rodríguez Picó titulat “El temps i la música”. Almenys és refrescant.

Si us agraden les “mates” podeu seguir les peripècies d’en Grigori Perelman i la seva renúncia a recollir la medalla Fields. Especialment recomanable l’article d’en Gonzalo Aragonés a La Vanguardia.

De la política internacional a destacar la polèmica sobre un partit de críquet que segons el corresponsal a Londres de La Vanguardia “azuza la guerra de civilizaciones”. Compte que aquestes coses acaben embolicant-se de debò.

No us penseu que les notícies “curioses” són exclusives només dels diaris d’abast nacional. També a la premsa comarcal hi per sucar-hi pa. Llegiu sinó, la notícia apareguda a El Punt sobre un voltor perdut a Badalona.

I pels fans de Tom i Jerry la notícia de la censura, per part del canal britànic Boomerang, de les escenes on els populars personatges surten fumant. De les trompades, explosions i altres peripècies, sembla que la censura no diu res.

Informar no informen massa però serveixen per passar l'estona. Una mica com passa amb el “tinto de verano” o la “clara” que, diuen, treuen la set.