header-photo

Setmanari

Foto Christian Fincato




Setmana intensa. A la feina habitual se li suma la campanya electoral. Cal atendre les dues coses correctament. L’acció de govern no es para per la campanya i cal dedicar-li el temps necessari. I la campanya és intensa pel que ens juguem. El resultat més evident és una inflació de dinars i sopars que t’acaben arruïnant l’estómac i la butxaca.

De la campanya he escrit bastant en el Diari de Campanya. Del treball del govern he tingut menys ocasió, malgrat que ha estat una setmana interessant amb algunes bones notícies per Mataró.

Reunió important amb l’alcalde de Barcelona i els alcaldes de l’Arc Metropolità. Li presentem els treballs que estem fent i com ens estem organitzant. En té notícia i comparteix la necessitat de treballar en el que algú dels presents defineix com tres territoris i un projecte. Anem sumant adeptes a la idea i vencent reticències.

Reunió de treball amb la Katy Carreras, diputada de Benestar Social de la Diputació de Barcelona. Repàs als temes pendents i a la feina feta. Li expliquem amb detall l’Agenda Local de la Solidaritat i apuntem la idea d’avançar cap a una Xarxa de ciutats per la Solidaritat. Li agrada la idea i quedem per a treballar-la conjuntament. Després acte de presentació de la unitat mòbil de teleassistència. Els recursos en xarxa i un bon treball del regidor Batista.

Més treball de Salut. Reunió amb representants de la regió sanitària i de l’ICS per parlar de la planificació de la reforma i ampliació dels CAPs de ronda Prim, Cirera Molins, Gatassa i de la nova unitat d’urgències mèdiques que s’ha d’instal·lar al Camí del Mig.

Arriben bones notícies de Barcelona. El govern de la Generalitat aprova diners per escoles a Mataró i per can Xalant. M’arriba la comunicació de l’atorgament de la subvenció (més de 150.000 €) per%