header-photo

Món local en tres dimensions

Foto MAP


Treball intens aquests dies en l’àmbit municipalista. A nivell català, espanyol i europeu. A Granollers, Madrid i Terrassa.

Dimecres, reunió a Granollers amb alcaldes del Vallès Oriental i del Maresme. Hi ha alcaldes de tots els partits i el president de la Diputació de Barcelona. Celestino Corbacho, ens explica el Re Set. Es tracta d’un procés de reflexió que ha endegat la Diputació per fixar les línies de treball de la institució pels propers anys.

Divendres, reunió de la Comissió Nacional d’Administració Local al Ministeri d’Administracions Públiques. Es presenta l’esborrany de la Llei de Govern Local que el ministre té intenció d’entrar al Congrés abans d’acabar l’any. Treball important per posar al dia el marc jurídic i competencial dels ajuntaments. Compromís del ministre de presentar la Llei de Finançament Local sis mesos després d’aprovar-se la Llei de Govern Local.

Avui, signatura al Museu de la Ciència i la Tècnica de la Declaració de Terrassa. Els ajuntaments també som Europa i exigim que se’ns tingui en compte a l’hora de fixar els objectius comunitaris pel proper període 2007-20013

Mentre tant altres quan volen desqualificar a algú el titlla d’alcalde o president de diputació.