header-photo

Tribuna Barcelona


Foto Marc Andreu

Zapatero a Tribuna Barcelona aquest migdia. 642 persones a dinar amb el president. Rècord d’assistència.

Presentació d’en Montilla citant a Cambó: “Hi ha dues classes de persones, les que fan les coses i les que les critiquen”.

Zapatero ha recordat que fa vint anys va morir el dictador Francisco Franco. “Aquests anys han estat un gran èxit col·lectiu de la societat espanyola”. “Espanya viu millor moment de la seva història contemporània”.

Un repàs al moment econòmic del país, a la política internacional, al projecte de l’Espanya plural, als reptes del futur. I al procés de pau a Euskadi.

Reflexió sobre el paper de Catalunya a Espanya: “el progrés de Catalunya ha tirat del progrés d’Espanya”. “Catalunya és un gran actiu per la convivència col·lectiva d’Espanya”.

Un posicionament clar sobre la immigració: “Els que venen de fora han de viure dins l’ordre dels nostres valors en un marc de drets i deures”.

Per acabar, i en el torn d’intervencions del públic, ha demanat disculpes per RENFE. Algú s’imagina a segons quins demanant disculpes per alguna cosa?

1 comentari:

ILDEFONSO MARMOL ha dit...

ESA ES LA CONTESTACION QUE DEBERIA DAR BLANCO Y NO ENTRAR AL TRAPO COMO HACE A VECES:HAY DOS CLASES DE PERSONAS, LAS QUE HACEN LAS COSAS (PSC) Y LAS QUE LAS CRITICAN (CIU)- EN MI NOMBRE SI