header-photo

Guia de lectura




La biblioteca Pompeu Fabra de Mataró regala aquests dies la darrera guia de lectura que ha publicat. Són més de 100 llibres que busquen lector. Una selecció a cura de Lola Casas i Vicenç Lloret.

Em varen demanar la introducció de la guia i vaig escriure això:

"La Lola Casas i en Vicenç Lloret porten molts anys llegint i fent llegir llibres. Saben de què parlen i de què escriuen. Per això aquesta guia de lectura és tota una garantia de bons moments literaris.

Pels que es prenen la vida amb tranquil3litat, pels inquiets cul d’en Jaumet, pels que prefereixen endinsar-se en aventures de final incert, pels que creuen que somnia és gratis, pels que amb sentit de l’humor es riuen del mort i del que el vetlla.

Ara que son temps de vetllades llargues, que al carrer fa fred, i on millor s’està és a casa ben calentet, ens cal més que mai la bona companyia. La companyia dels llibres, dels seus personatges, dels seus paisatges, de les seves intrigues i aventures, de les situacions còmiques i dels moments tràgics.

Trobareu llibres i autors d’arreu del món, que afortunadament ni la imaginació ni la bona literatura entenen de fronteres. Fareu nous amics, amics d’aquells que només demanen una mica d’atenció i que després ho són per tota la vida.

Bona sort i bones lectures! "