header-photo

Satisfaccions



Fotos Capgros.com

I per partida triple aquest cap de setmana.

Divendres va ser la interlocutòria judicial que eximeix de qualsevol responsabilitat penal l’Ajuntament i la Generalitat pel brot de legionel·la de l’estiu del 2002. Varen ser dies molt durs tal com explica en Manuel Mas al seu bloc. Ara la justícia ha acabat posant les coses al seu lloc i com escriu en Ramon Bassas ha quedat demostrat que es va actuar amb fermesa i solidaritat.

Dissabte al matí, la inauguració oficial de l’escola bressol Els Menuts. Una gentada expectant per veure la nova escola. Cent set noves places i ja arribem a les 689. I pel setembre una altra de nova a la Via Europa i els arquitectes treballant en més projectes. Bona feina regidor Comas i regidora López. Poc a poc es va configurant un gran espai de centralitat ciutadana a l’entorn de l’Escorxador. El projecte de nova biblioteca, l’edifici dels Capgrossos, l’escola bressol, la futura escola Joan Coromines. Que tot Mataró sigui Mataró!.

Dissabte tarda, acte d’homenatge als voluntaris i voluntàries de la Creu Roja. I entrega a l’Ajuntament de la Medalla d’or de l’entitat. La màxima distinció de la Creu Roja Espanyola per la ciutat de Mataró. Pels mataronins i mataronines. Moltes gràcies!. Paraules molt emotives de l’Anna Guinart, presidenta de l’assemblea local, i del president provincial de Creu Roja. Per acabar l’acte concert de la Coral Primavera per la Pau.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Bon sistema de penjar fotos