header-photo

Candidats i candidates


Consell de Federació del Maresme, aquesta tarda a Malgrat. El PSC ha proclamat els seus candidats i candidates a les eleccions municipals del 27 de maig. Vint-i vuit candidatures pels vint-i-vuit pobles, vil·les i ciutats del Maresme. Vint-i-vuit candidatures amb una sola marca: la del Partit dels Socialistes de Catalunya. Sense fissures ni embolics interns. Cap altre partit pot dir, a la nostra comarca, el mateix.

Cares conegudes, cares noves i molta il·lusió. Conscients dels molts reptes que tenim per davant. De la complexitat del govern de les ciutats. D’una comarca poc articulada i molt diversa. Amb necessitats i dèficits històrics d’inversió per part dels governs de la Generalitat, malgrat la bona feina feta en els darrers tres anys.

Ara toca fer les llistes i elaborar els programes. Farem bones llistes i farem els millors programes. Coneixem la realitat de les poblacions on vivim i treballem.

Pels socialistes aquestes eleccions seran només unes eleccions municipals. La única prioritat seran les locals. Convergència i Unió voldrà presentar-les com a una segona volta de les eleccions al Parlament. El Partit Popular voldrà convertir-les en unes primàries pel govern d’Espanya. Uns i altres semblen entossudits en no voler reconèixer la legitimitat dels governs sorgits de les urnes en les eleccions del març del 2004 i del novembre del 2006. Mal camí per la democràcia.


Ferreres