header-photo

Tarda de pluja i d’esports






Foto Toni Blanch




“Mataró

Si vas néixer de la mar com la petxina,
Et voldria de la mar, com vela blanca,
Oblidant-se un xic del fum que et despentina
I amb què el vers que em surt de dins se m’entrebanca.”

Josep Punsola

Dit això i començar a ploure a pots i barrals. Malgrat que l’amenaça de pluja era evident durant tot el dia, el temps s’ha anat aguantant. Fins les sis en punt. Aleshores, aigua va. Beneïda aigua que em deia el germà Obiols aquest matí tot passejant pel nou Parc de Mar. La feina està feta, el parc ha quedat magnífic i els ciutadans i ciutadanes tindran tots els dies de l’any per a poder disfrutar-lo.

Segueixo la tarda en clau esportiva. Primer al Teresa Maria Roca. El Tot Mataró Joventut Handbol necessitava guanyar de dos gols al GEiEG de Girona. No ha pogut ser i malgrat arribar a guanyar de set gols al final s’ha perdut d’un i s’ha esfumat la possibilitat d’accedir a la fase d’ascens a categoria nacional. Tota la feina d’un any es resumeix en una dolenta segona part.

Després al Pavelló de Cirera. El Grup Clima Mataró juga amb l’Igualada. Els mataronins necessitaven, com a mínim, empatar amb els de l’Anoia. Aquests no s’hi juguen res, però vist com ha anat el partit ningú ho hagués dit. Al final empat a un gol i el Mataró un any més a la lliga OK. La millor lliga d’hoquei patins del món.