header-photo

De la blava naturalment






Jo?, de la colla de la camisa blava. I és que a Granollers la pregunta del dia era: i tu dels blancs o dels blaus?. Com que hom és de Mataró la sortida per la tangent és fàcil i es que mullin els del Vallès en les seves preferències sobre les colles rivals de la Festa Major.

Perquè nosaltres hem anat a fer castells a la plaça de la Porxada i hem sortit satisfets. Tres de vuit, torre de vuit i cinc de set. I vano de cinc. Per ser pràcticament la primera actuació, després de la de Cirera del dissabte, en tornar de vacances ha estat molt bé. Bona decisió de tirar la torre de vuit. La gent que érem a plaça aquest matí ho necessitàvem i ho hem agraït. Ha calgut treballar-la però s’ha descarregat bé. El tres i el cinc sense història. Els objectius per la resta de la temporada estan prou clars i hi ha suficients diades importants –Lleida, Girona, Vilafranca, Mataró- per a poder assolir-los. Ganes a la colla no en falten. I capacitat tampoc!

La resta de la jornada d’avui no ha estat precisament molt satisfactòria per les altres dues colles. D’entrada poques camises que ens ha obligat a sumar-hi camises blaves a les pinyes de Xics i Castellers de Terrassa. Per dir que he acabat fent de tap en el tres de vuit dels de Granollers. Per reflexionar si es poden tirar castells amb tan poques camises pròpies.

Els del Vallès, després d’uns quants dies de festa i de la tornada de les vacances, no han pogut descarregat el tres de vuit (amb varis castellers lesionats) i han desistit del quatre de vuit que era el seu objectiu inicial. La torre de set i el cinc de set han estat els altres dos castells que han tirat a la seva plaça.

Els “pastelers” quatre de set amb l’agulla, torre de set carregada i tres de set. També les vacances semblen haver passat factura i estan lluny del seu millor registre de la Festa Major de Terrassa.