header-photo

Handbolicat


Handbolicat i ben hanbolicat aquests dies. Ahir al vespre XXI Festa de l’Handbol Català al pavelló Les Comes d’Igualada. La Federació Catalana d’Handbol té la gentilesa de guardonar l’Ajuntament de Mataró amb un Trofeu FCH. El mèrit de tot plegat pel Club Joventut Handbol Mataró que, amb el seu peculiar bon estil, va portant el nom de Mataró arreu.

Bon ambient i retrobada amb vells amics i coneguts de la meva època de regidor d’esports. I una reflexió a fer al tall de les paraules d’en Lolo Ibern al seu discurs: des de l’any 1992 el nombre de fitxes federatives del conjunt dels esports a Catalunya no ha crescut.

Aquesta tarda, entre entrades i sortides, presentació dels equips del club al pavelló Teresa Maria Roca. Cent noranta vuit nois i noies que faran esport amb la samarreta groc i negra del Joventut Handbol. Un bon planter, ben cuidat, treballat amb la complicitat de les escoles de la ciutat, que ja han fet petit el flamant pavelló del carrer Terrassa. Després partit del sènior masculí en la seva lluita per tornar a la categoria nacional. Penalti inventat per l’àrbitre a tres segons del final que ha permès empatar als jugadors de l’Handbol Terrassa un partit que tenien perdut. Més tard partit de les sèniors femenines davant l’Esplugues de Llobregat i un altre empat. Com deia al principi: ben handbolicat.