header-photo

Dos concerts i un intent de poema


El primer concert ahir al vespre a l’església de Santa Anna. Organitza l’Associació d’Antics Alumnes i Amics de l’Escola Pia. Ho fan a benefici de l’Associació d’Amics de l’Escola Pia del Senegal. Magnífica primera part amb Pere Gonzàlez al piano, Svetlana Mujortova al violí i la soprà Lídia Martínez. Segona part amb el Cor de Cambra de Mataró dirigit per la Laura Martínez.

Segon concert aquesta tarda al Liceu. Sensacional versió de la Cenerentola. Una òpera buffa de Rossini sobre el tradicional conte de la Ventafocs. Una gran interpretació i una gran posta en escena. Els Comediants han ideat per aquesta òpera una escenografia pròpia d’un conte il·lustrat d’un gran resultat teatral i espectacularitat.

El poema es queda en intent doncs surto massa tard del Liceo com per arribar a l’hora de l’inici del Poema de Nadal a la Presó de Mataró (que per cert avui ha sortit a Porca Misèria). Organitzen els pessebristes i recita en Josep Maria Cusachs.

2 comentaris:

Joan Safont ha dit...

Bon Nadal Joan Antoni,

Quan ens veiem, podrem comentar la Cenerentola, tot i que jo hi vaig passat festes.

Una abraçada,

ELO ha dit...

Tot apunta que un "CAPO MUNICIPAL" va ser qui va ordenar directament registrar a l’Ajuntament, en concret a l’Edifici de Vidre, el manifest apòcrif suposadament signat per 6 presidents veïnals.
ÉS CERT AIXÒ?
El document no reunia cap dels requisits mínims que ha de complir un full d’aquestes característiques: com ara anar signat (amb el DNI i noms complets dels signants). Tampoc sembla que fos correcta la manera com es va contactar amb aquests suposats firmants.
Tot apunta que l'instigador va incórrer en diversos "delictes o faltes o errors" (no avaluem la càrrega jurídica que els mateixos puguin tenir), ja que va usar noms d’altres persones sense ni tan sols informar-los de que registraria aquest manifest.
EN SAPS RES LA MÀXIMA AUTORITAT DE LA CIUTAT, i del partit?
Diuen que algú de pes va obligar a un funcionari a segellar el manifest tot i que no es complien els mínims necessaris.
Hi ha possibilitats d'exigir responsabilitats?
Si aquests exisitissin s'hauria utilitzat un servei ciutadà en benefici propi i del govern. O no?
Quines circunstàncies varen concorrer en la inclusió del manifest al dossier de premsa que es va repartir als mitjans en la presentació del projecte de trasllat de la fàbrica de Can Fàbregas. I perquè es va adjuntar també en diverses reunions municipals sense haver-ne verificat l'autenticitat?.
PODEU RESPONDRE A TOT AIXÒ?

(He intentat ser respectuós ... I demano que si teniu coneixement de qui va ordenar tant desastrosa actuació ho feu públic en nom de la "dignitat" política que tant sovint exigiu. No estaria de més que si el responsable ostentés cap càrrec públic el convidessiu a dimitir o el cessessiu immediatament.)

Potser us demano massa, oi?

Així doncs, és molt més senzill dir tan sols,
BON NADAL!