header-photo

Rematant jugades




El dia arrenca de bon matí amb una reunió amb el conseller de Medi Ambient. D’entrada l’ensurt de la notícia publicada a La Vanguardia sobre l’augment de les tarifes de l’aigua. El desmentit del conseller és ràpid i rotund. Tornada a Mataró, amb seguiment telefònic de la reunió de la comissió tècnica de la legionel·la, per veure com han quedat les obres de la zona esportiva del carrer Terrassa. Ara ja està tot l’espai urbanitzat i els dos nous camps de futbol –un de futbol 3 i un altre de futbol 7- llueixen la seva gespa artificial a l’espera de rebre els jugadors més petits de la U.D.Cirera. Un bon treball que completa el paquet d’equipaments esportius.

Tres reunions seguides dels òrgans de govern de la TDT: consell assessor, comissió executiva i plenari. Un projecte que es consolida. I la prova és que hem estat la primera televisió local en emetre un programa –la diada castellera de Les Santes- conjuntament amb TV3.

De nou al cotxe per anar al Pou de Glaç de Canyamars. Reunió del Consell Rector del Consorci Sanitari del Maresme. Celebrem la darrera reunió del curs i l’alcalde ens va proposar fer-ho en aquest emblemàtic espai. S’estava fresquet dins de les gruixudes parets que servien per emmagatzemar el gel de l’hivern i que a l’estiu es portava fins a indrets tan llunyans com Cadis.

Tornada a alcaldia per despatxar un munt d’assumptes que s’acumulaven a la taula. I iniciar la sessió de tarda. Constitució de la Comissió Especial de les Cinc Sènies a can Palauet. Un llarg treball ens espera per davant per acabar d’ordenar tot l’espai agrícola protegit de llevant de la ciutat. L’objectiu d’aprovar la modificació del Pla General i del Pla Especial. Activitat productiva agrària i protecció del paisatges són els dos eixos fonamentals dels treballs que ara s’inicien.

Una hora després constitució del Consell del Patrimoni després de la modificació reglamentària que s’ha fet. Em fa gràcia tornar a assistir a una reunió del Consell, que presideix la regidora Montse López, del que vaig formar part a principi dels anys vuitanta encara en època de l’alcalde Majó. Tot seguit constitució, després de les modificacions estatutàries, de l’Institut d’Esports de Mataró. Aquest organisme substitueix l’antic Patronat d’Esports del que vaig formar part durant dotze anys. Encara temps per aprovar, a l’EPE Tecnocampus, un important crèdit per finançar les obres del parc tecnològic que s’està construint al Rengle.

Sort que la família em rescata dels despatx, ben tocades les nou del vespre, tot just quan la taula ha quedat neta de papers i la feina repartida. I diuen que estem de Festa Major!