header-photo

Més institucional

Foto R. Gallofré

Continua primant la feina institucional durant la setmana i els actes gairebé es solapen. Ahir al matí signatura, a Sant Feliu de Llobregat, del Pacte de Mobilitat del polígon industrial El Pla. Aquest polígon, a cavall entre Sant Feliu i Molins de Rei, ha estat un dels sis polígons industrials del país (Lleida, Reus, Girona, Sant Feliu-Molins, Barberà-Santa Perpètua, Vic) que s’han adherit al programa Gesmopoli de la Comunitat Europea i del que l’Àrea de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona ha estat líder al nostre país. Una iniciativa molt interessant, amb la redacció del pla de mobilitat, la creació de la mesa i del gestor i ara el pacte, que suposarà una eina important en la gestió de la mobilitat dels polígons industrials.

A la tarda acte de celebració del primer any d’emissió de Maresme Digital TV. Presència institucional del més alt nivell per donar suport a la primera televisió local que emet al nostre país en TDT. En la meva intervenció destaco que Servei, Proximitat i Innovació són els pilars fonamentals del canal. Un canal amb voluntat de ser estratègic en el desenvolupament socioeconòmic del Maresme.

Aquest matí inauguració del nou local de la Fundació El Maresme a can Negoci d’Argentona. També representació institucional d’alt nivell per inaugurar aquests tallers ocupacionals per persones amb discapacitat psíquica. El nou centre, un exemple d’edifici sostenible, portarà el nom de Pere Parera en memòria d’una de les persones que més va treballar pels discapacitats de la comarca. El proper objectiu és la nova escola l'Arboç.

Entre mig reunions, visites, treball de despatx i tot el carrer que puc.