header-photo

Llums de Nadal: pessebres


Pessebre d'en Manuel Serena (q.a.c.s)
L’atapeïda agenda d’aquest dies suposadament festius m’obliga a fer una visita, gairebé de metge, a l’exposició de pessebres de la Presó. Fa dies que l’Associació de Pessebristes de Mataró ha començat la seva “temporada” oficial. De fet fa mesos que hi treballen intensament per a tenir-ho tot a punt. Ara, però, és el moment d’ensenyar, i de lluir, el treball de tantes i tantes hores.

Aquest any ho fan per partida doble. A l’exposició de diorames a la sala de la Caixa Laietana a la plaça de Santa Anna i al seu local de la Presó de Mataró. Amb el mil·lenari de Santa Maria com a tema central de les seves activitats d’enguany. Dues exposicions per posar a l’agenda d’aquestes festes de Nadal. Com sempre magnífics pessebres, tècnicament perfectes i de gran ambient mataroní. Amb la vitalitat demostrada per l’entitat que aplega un bon nombre de persones aficionades al pessebrisme i que cuida de manera molt especial l’escola en la que nens i nenes aprenen totes les tècniques de l’art de fer pessebres.

Podeu trobar tota la informació sobre l’Associació de Pessebristes de Mataró en la seva pàgina web, en la que ja anuncien que Mataró acollirà la Trobada de pessebristes de Catalunya l’any 2010.