header-photo

Socialistes i municipalistes



Em demanen els companys que intervingui en aquest acte de celebració dels 30 anys d’ajuntaments democràtics aquesta tarda a Canet de Mar. I em demanen que no m’allargui més d’un parell de minuts per donar veu a molts altres companys i companyes. Jo no explicaré anècdotes ni res semblant. Aprofitaré per a recordar qui som i a qui representem en cinc idees flash.

La primera és que enlloc com els nostres pobles, viles i ciutats per veure i comprovar els profunds canvis que s’han produït en el nostre país en aquests trenta anys de democràcia municipal.

La segona és que els ajuntaments han estat els artífexs de la major part d’aquest canvis profunds i del progrés de les nostres localitats.

La tercera vol recordar el paper essencial i clau que els socialistes hem tingut i tenim en el municipalisme català dels darrers trenta anys. Cap altrea força política pot igualar-se en presència i en força.

La quarta serveix per constatar que el municipalisme forma part del genoma essencial dels socialistes catalans.

La cinquena vol deixar ben clar que la nostra prioritat en aquests moments, i també des del municipalisme, és la lluita contra la crisi.

La sisena per determinar que el nostre marc de lluita nacional es diu Estatut i el seu ple desplegament.

Per acabar i per a que tothom ho tingui clar: tots nosaltres som, avui i aquí a Canet, del PSC d’Arenys de Munt.

1 comentari:

Víctor Cerveto ha dit...

Tots som d'Arenys de Munt!

Una abraçada!