header-photo

També els FEDER



Si la setmana passada era el Secretari General d’Universitats del govern d’Espanya qui venia a donar suport explícit al projecte Tecnocampus, avui ha estat el Secretari General del Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya qui ha volgut reafirmar el suport del govern de Catalunya.

Ho ha fet aprofitant la roda de premsa per explicar la distribució dels fons FEDER a la nostra comarca. Fins a sis projectes del Maresme han estat subvencionats per aquests fons europeus amb un import global de més de 2’3 milions d’euros. Concretament pel Tecnocampus la subvenció puja 944.297 € que serviran per cofinançar el Centre de Congressos i Reunions del Tecnocampus Mataró-Maresme. Un espai de més de 3.500 metres quadrats i que comptarà, entre altres dependències, amb una sala d’actes amb un aforament de 350 persones i tots els serveis que avui dia es requereixen per la celebració d’esdeveniments.

Avancem a ritme de creuer i el gran parc tecnològic de la ciutat, pel que passaran cada dia més de tres mil persones, va prenent forma amb l’objectiu d’estar acabat d’aquí un any. I és que com he volgut remarcar en el meu parlament justament quan les coses van maldades és quan s’ha de donar el do de pit i mantenir les apostes estratègiques.