header-photo

Un acte de justícia




Inaugurar la gespa artificial d’aquest camp d’hoquei és un acte de justícia. Justícia per una gent que, sense cap tradició prèvia, varen iniciar la pràctica d’un esport absolutament desconegut a la nostra ciutat com l’hoquei.

Han estat molts anys de treball constant, al club, a les escoles, a les federacions, per anar consolidar una estructura esportiva sòlida i solvent. Moltes hores d’entrenament i de competició en camps que no eren propis però amb l’esperança de poder arribar on ens trobem: amb una pràctica esportiva ja arrelada a Mataró, un club consolidat i una bona instal·lació.

Les coses, però, mai venen soles i darrera tots aquests anys de treball hi ha persones amb noms i cognoms. Des d’en Mario Keudell que introduí l’esport a la ciutat, fins els diferents juntes, presidents i jugadors que ha tingut l’Iluro Hoquei Club. De tots ells és fonamentalment el mèrit.

Ara inaugurem la gespa del camp, que ha estat possible gràcies als diners que Mataró ha rebut de l’anomenat fons Zapatero, i comença una nova etapa en la que no caldrà peregrinar pels camps catalans per poder jugar com a local. Una etapa, que estic segur, serà magnífica i que permetrà a l’hoquei mataroní situar-se entre els grans de l’hoquei català i espanyol.

Felicitats per la nova instal·lació, gràcies per tot el treball fet per l’esport de Mataró i molta sort en el futur.
Text de la meva intervenció en l'acte d'inauguració de la gespa artificial del camp d'hoquei.