header-photo

Amb estil propi


Foto Porschista

Aquest és el títol amb el que el Consell Comarcal del Maresme ha editat una guia amb catorze cites culturals de la comarca. Com diu la pròpia guia “El Maresme és un gran escenari on al llarg de l’any se succeeixen les més diverses activitats culturals i espectacles, alguns del quals són referent nacional o internacional per la seva singularitat i per la qualitat de les obres i dels artistes que hi participen”.

La Festa del Càntir d’Argentona, la Challenge Costa de Barcelona-Maresme, el Festival “curtcirckit” de Montgat, el Festival “Ple de Riure” del Masnou, el Festival de Corals, Bandes i Majorettes de Malgrat, la Mostra Gastronòmica de Cabrils, el Festival de Jazz d’Arenys de Mar, la Fira Màgica de Santa Susanna, el Festival del Castell de Santa Florentina de Canet, el Festival de Música del Maresme, el Festival de Poesia de Caldes, el Screamin Festival i Psychobilly meeting de Pineda, el Festival Shakespeare de Mataró, la Festa de la Verema d’Alella.
Catorze esdeveniments anuals en catorze localitats maresmenques. Una bona excusa per conèixer més a fons una comarca amb estil propi.