header-photo

Un concurs de cobles?




Setmana important i atapeïda, amb temes dels que determinen el nostre futur. Dilluns al matí visita amb el conseller Baltasar a les obres d’ampliació de la planta de la brossa. A la tarda Consell de Ciutat per passar comptes del quart trimestre del 2009 i per explicar un important document urbanístic que marca les pautes de treball dels propers mesos.

Dimarts Comitè Executiu de la Federació de Municipis de Catalunya. Un munt de temes importants damunt la taula per discutir i prendre decisions. A mitja tarda signatura de l’Acord de Mobilitat del Maresme. Molts mesos de treball per arribar a un acord importantíssim per la comarca. Al vespre acte de graduació dels alumnes de les escoles universitàries de Mataró i el Maresme

Dimecres celebració del Dia de les Esquadres al Foment mataroní. Un bon moment per fer balanç i reflexionar sobre un tema tan important com la seguretat. De manera seriosa i responsable, fugint de populismes oportunistes. Notícia de l’aprovació del Pla Director Urbanístic del tren orbital. Encara estem molt lluny però ens anem acostant a l’objectiu. A la tarda reunió dels òrgans de govern del consorci de la televisió publica per nomenar a en Joan Catà com a director-gerent de l’ent.

Dijous signatura de l’acord entre el Banc Europeu d’Inversions, La Caixa, la Caixa de Catalunya i la Diputació de Barcelona. Cinc-cents milions d’euros per desenvolupar els objectius del Pacte d’alcaldes. A primera hora de la nit Assemblea de la Xarxa espanyola de ciutats per la bicicleta a Lleida.

Divendres, també a Lleida, 3r Congrés de la bicicleta amb l’aprovació del Manifest de Lleida. Nit al Monumental per cloure formalment el pubillatge de la sardana. Mataró passa el testimoni a l’Escala i comencen a posar-nos nous reptes. Un concurs de cobles per d’aquí tres anys?