header-photo

Feina enllestida



Aquesta ha estat una setmana d’enllestir feines. Fins a tres visites he hagut de fer per veure com havien quedat les obres que s’han acabat.

El dilluns va ser la reurbanització del tram inferior, entre Picasso i Avinguda d’Amèrica, de l’Avinguda del Perú. Una obra contemplada dins de la llei de Barris que venia a donar continuïtat al tram superior ja inaugurat fa uns anys. Renovació del clavegueram i de l xarxa d’aigua potable, soterrament de cables, eixamplament de voreres, plantació d’arbres, soterrament dels contenidors de la brossa, eliminació de barreres arquitectòniques, ... donen un nou aire a aquest carrer del barri de Rocafonda.

Dimarts va ser el torn de visitar les obres que han permès l’eliminació de les barreres arquitectòniques dels passos subterranis del Cargol i del carrer Jorge Juan. Aquestes obres estaven pendents des de la reurbanització del passeig marítim i ara, després d’anys de feina als despatxos i visites a Madrid, s’han pogut acabar.

Dimecres va tocar visitar les obres de millora i adequació del
vestíbul del teatre Monumental. Una vegada hem decidit que la construcció del nou teatre no té perquè suposar l’eliminació del Monumental prenen més sentit les obres de millora que en els darrers anys estem portant a terme. Amb les limitacions que té la finca actual i el fet de ser un teatre vell, el Monumental continua sent molt útil com a teatre de la ciutat.

Anem acabant coses, seguim amb d’altres i en comencen de nou. Allò de que els cansats fan la feina. No sé que en pensaran els que opinen que ho havíem de parar tot.