header-photo

Fent xarxa



Vídeo Joan Salicrú

És el que hem fet aquest matí a Granollers en firmar l’acord de col·laboració entre m1tv i VOTV, les cadenes públiques del Maresme i del Vallès Oriental. Un acord que farà que programes com El diari de la música amplii el seu camp informatiu a la comarca veïna i que n’aparegui C-60 un programa informatiu amb reportatges de les dues comarques.

M’ha semblat especialment significatiu que el nou programa porti el nom de la carretera que ha canviat radicalment les relacions entre el Maresme i el Vallès. Una prova clara de la Catalunya en xarxa, fonamentada en un conjunt de ciutats articulades, ben comunicades i amb un gran dinamisme econòmic i social. A l’entorn dels acords de l’Eix Mataró-Granollers estan sorgint iniciatives molt interessants que reforçaran el paper de les nostres ciutats en el conjunt de Catalunya i que ajudaran a definir un model territorial potent i en xarxa.

Notícies locals que poden interessar més enllà de la pròpia ciutat i apostes estratègiques compartides entorn de la indústria audiovisual. Una molt bona oportunitat que volem aprofitar al màxim.