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Menudo menú!


Feia molt de temps que no sentia la cançó que en el seu dia va popularitzar el grup donostiarra de Los Xey. Eren èpoques en les que el pollastre rostit era el súmmum del que es podia aspirar gastronòmicament. Carpanta sempre hi somniava amb un pollastre que mai aconseguia menjar-se. La llista de plats que la cançó enumera feia venir salivera en una Espanya que sortia del racionament:

Camarero, señor, camarero, señor.
¿Qué hay para hoy?
Señor, un buen menú.Solomillo asado con patatas fritas,
sesos huecos, hígado, liebre, chateaubriand.
Sopa de albondiguillas, caldo de tortuga, sopa húngara,
consomé de almejas, gran cocido parisién, huevos al gratén.
Tenemos pollo asao, asao, asao, asao, con ensalada,
buen menú, buen menú, buen menú, señor.
Y frescos calamares, gallo, pescadilla frita, salmonetes, barbos,
bacalao a la vizcaína, atún, besugo,almejas, truchas, sábalo, langosta
a la americana, y faisán relleno, pavo asao, asao…
Pavo asao, asao, asao, asao con ensalada,
buen menú, buen menú, buen menú, señor.
Frito de espinacas, berenjenas fritas, habichuelas, frijoles y tortilla al ron.
Crema, tocino de cielo, mazapán, natilla, hojaldre, franchispán,
flan de avellanas, frutas, queso roquefort y también gruyere.
Y después, buen helao, y café, buen provecho le haga a usted.
Buen provecho le haga a usted.

Avui la Coral La Nota l’ha tornat a cantar en el magnífic Concert de Tardor que conjuntament amb l’Agrupació Musical del Maresme ha omplert de gom a gom el teatre Monumental.

Ha estat un concert ben profitós. I mai millor dit!