header-photo

Sumes



Si fos un pintor i tingués a la meva disposició una paret blanca i una brotxa ben gruixuda ara hi pintaria una gran +, el signe de les sumes. Perquè aquesta nit ha estat una nit de sumes. Coses de la vida avui mateix, i al diari Avui, en Saül Gordillo, periodista de Calella i director de l’ACN, ha publicat un article prou interessant sobre el que està passant les darreres setmanes a Mataró. I mireu tornen a ser coses que tenen molt a veure amb aquesta voluntat de sumar. Us el recomano perquè val la pena llegir-lo i en una ciutat poc donada a l’autocomplaença.

Aquesta nit hem vist com sumaven interessos empresarials, il·lusions personals, talent individual i col·lectiu. Ja sabem que si sumem som més. Més forts, més competitius, més capaços d’assolir objectius importants. Seguim sumant és essencial, fonamental pel nostre futur com a ciutat, comarca i país. Per posicionar-nos en un món globalitzat, amb una economia que ha ha dit adéu a la manufactura i que ha emprès el camí del coneixement i de la innovació.

Aquesta casa, el Tecnocampus Mataró-Maresme, és fonamentalment un espai de coneixement i innovació. El coneixement que es genera en les escoles universitàries i que les empreses converteixen en innovació i valor afegit. Avui n’hem vist uns quants exemples i des dels sectors més madurs de la nostra economia fins els més punters i novedosos. Coneixement, talent i innovació han de formar un triangle que mogut pel coratge, el treball i l’esforç canviïn radicalment la nostra economia.

Extracte de la meva intervenció a la Nit amb Visió on es van lliurar els premis @Creatic