header-photo

Temps de castells: tretze de nou i la torre



Amb l’actuació d’aquest migdia, a la plaça de Santa Anna, els Capgrossos clouen la millor temporada de la seva història. Una temporada amb dues parts ben diferenciades. Si fins Santes havia estat bona, la segona meitat ha estat excepcional amb tretze castells de nou descarregats: set tres de nou folrat i sis quatre de nou folrat. I la torre de nou amb folre i manilles descarregada dilluns passat a Vilafranca del Penedès.

El tres de nou folrat ha estat el castell insígnia de la colla aquest any. Fins a onze vegades s’ha carregat i només ha patit la llenya en la descarregada de Premià. Recupera la colla dos castells molt importants: el quatre de nou folrat que sempre ens havia portat problema i el cinc de vuit que teníem una mica oblidat. Set vegades s’ha descarregat el quatre de nou folrat. Pel que fa al cinc de vuit, i després de la llenya al descarregar-lo per l’aniversari de la colla, s’ha recuperat en aquest tram final i ha permès anotar fins a tres tripletes màgiques en menys d’un mes.

Una molt bona temporada, una moral alta, molta gent nova a la colla i unes vacances merescudes. I és veritat ha estat la millor temporada de la nostra història, de la nostra història passada, perquè aquesta colla és una gran colla i tira grans castells i serà protagonista d’altres grans temporades.