header-photo

Quatre estrelles al Port




Visita aquest matí a les obres del nou hotel que s’està construint al Port de Mataró. Es tracta d’un hotel de quatre estrelles, amb quasi un centenar d’habitacions, una desena d’apartaments, restaurants i salons per celebracions, amb una inversió que superarà els tretze milions d’euros.

Darrera aquesta nova instal·lació hotelera hi ha moltes hores de reunions, viatges, tramitacions administratives del Consorci del Port i del mateix Ajuntament. Després el concessionari ha hagut de trobar el finançament, encarregar un bon projecte arquitectònic i contractar les obres. Ara l’hotel ja té l’estructura acabada, els interiors molt avançats i durant aquests mesos caldrà també fer la urbanització externa del passeig i de les zones verdes de l’entorn. Si tot segueix el calendari previst l’hotel obrirà les seves portes d’aquí un any aproximadament.

Amb aquest hotel el port rep un important impuls i reforça la seva funció de motor econòmic de la ciutat i de la comarca. En els propers anys caldrà treballar molt activament per desenvolupar el Pla Estratègic del Port de Mataró, aprofitant totes les seves potencialitats i convertir-lo en un element clau dels projectes marítims que té la ciutat de Mataró.