header-photo

Hemeroteques versus mentides




Afirmar que del projecte de la Ronda de Mataró -un projecte de la Generalitat que pretén donar resposta a la demanda de l’Ajuntament de Mataró de solucionar els accessos a la ciutat des de l’autopista- no s’ha informat oportunament és d’una falsedat tan gran que queda plenament al descobert quan es repassen les hemeroteques i els documents de les reunions oficials on s’ha informat del tema. En faig un breu resum:

21-2-2006 Roda de premsa informant de la presentació per part de la Generalitat del projecte de millora dels accessos de la C-32.



23-5-2006 Presentació a la Comissió Informativa de Serveis Territorials de l’Ajuntament de Mataró de les al·legacions que presentarà l’Ajuntament. Per part de CiU hi és presents el senyor Valls i s’excusa el senyor Fernàndez.

6-6-2006 Nota de premsa informant de les al·legacions presentades.

15-1-2008 Presentació a la Comissió Informativa de Serveix Territorials de l’Ajuntament de Mataró del recurs d’interposició presentat per l’Ajuntament contra l’aprovació definitiva de l’estudi de detall dels accessos de la C-32. Per part de CiU hi són presents els senyor Mora i Fernàndez.

15-4-2010 Nota de premsa anunciant que la Generalitat començarà les obres dels accessos de la C-32 aquest mateix any

18-5-2010 Presentació a la Comissió Informativa de Serveix Territorials de l’Ajuntament de Mataró del projecte executiu de la millora dels accessos. Per part de CiU hi són presents els senyor Mora i Fernàndez.

28-5-2010 Roda de premsa informant del procés d’informació als Consells Territorials del projecte de millora dels accessos de la C-32.

1-6-2010 Nota de premsa de la licitació per part de la Generalitat de Catalunya de la primera fase de construcció dels nous accessos de la C-32.

9-6-2010 Reunió extraordinària i conjunta dels Consell Assessor Urbanístic de Mataró, del Consell del Medi Ambient i del Consell de Mobilitat per tractar el projecte de millora dels accessos a Mataró des de l’autopista. El senyor Mora, malgrat formar part del Consell Assessor urbanístic no assisteix a la reunió.



1-7-2010 Publicació d'un extens article, amb foto de portada, sobre la nova Ronda al butlletí municipal MésMataró.


2-9-2010 Moció del Grup Municipal d’ICV al Ple de l’Ajuntament de Mataró demanat la paralització de la licitació i execució de les obres del Projecte Ronda de Mataró. Convergència i Unió s’absté i el Partit Popular vota en contra de la proposta de parar la licitació. Podeu llegir el punt 3 de l'acta d'aquest Ple Municipal.

Per si tot això fos poc el 23 de febrer el Grup Parlamentari d’Iniciativa va presentar una moció que deia literalment: “ En tant no s’aprovi el corresponent Pla director de Mobilitat suspendre l’execució de les obres denominades “Ronda de Mataró, C-32 PK231+800 al 235+000, Tram Cabrera de Mar-Mataró. Clau: NB-5091”, així com la tramitació de l’estudi informatiu de la nova Ronda del Maresme –tram C-31 entre Montgat i Cabrera de Mar, per tal que puguin incorporar els canvis i millores que resultin de dit Plan.” La Moció va ser rebutjada amb els vots contraris del PSC, CiU i PP.

Qui vol enganyar a qui? La resposta a les hemeroteques.

1 comentari:

ragoneng ha dit...

i quì diu les mentides mes grosses


www.youtube.com/watch?v=cB1bHf-_NJo


www.youtube.com/watch?v=wjn6GFvpazw