header-photo

Enèsima entrega



 

Foto Informatius de MataróRàdio

Enèsima entrega avui del "culebrón" de can Fàbregas. Una nova sentència, que es suma a moltes altres, que desestima un recurs contenciós contra el projecte de reparcel·lació presentat –com no- per la CUP. Fins aquí cap novetat i un altre obstacle jurídic superat en aquest llarg procés en el que alguns s’han dedicat a posar pals a les rodes i d’altres, per molt que ara tinguin la fe dels neoconversos, s’ho han mirat des de la barrera quan no animant als primers. Tampoc es cap novetat que els promotors de la demanda no hagin obert boca i facin veure que plou a veure si la ciutadania es despista i no els hi demana responsabilitats polítiques pel temps que han fet perdre a la ciutat.

Tampoc sorprèn la contundència de l’auto judicial que desmunta tots els arguments de la CUP i deixa ben clar que les coses s’han fet correctament des del punt de vista de la legalitat i anteposant l’interès comú per davant de qualsevol altra.

Com tampoc es novetat que el govern municipal no hagi dit res fins el moment i que hagi hagut d’estar el grup municipal socialista qui donés a conèixer la sentència. Sembla com si al govern, tan afeccionat a posar-hi més pa que formatge a les notícies municipals, no els interessés gaire el que passi en els jutjats referent a can Fábregas.

Poc a poc, i amb les màquines ja desbrossant el terreny on s’ha de construir el Corte Inglés, anem avançant cap a l’objectiu que ens vàrem fixar fa ja més de deu anys:  que a Mataró s’instal·lés aquests grans magatzems, el més aprop possible del centre comercial històric de la ciutat i que ajudés a augmentar la capitalitat comercial de la ciutat.