header-photo

Diari de Santes: Dues fotos



L’amic Pere Vàzquez m’envia, com a momeroter, una fotografia de la dormida del migdia del dia de Les Santes de l’any passat. Aquell dia l’empaitada de les bèsties de foc, especialment la Momerota, al balcó de l'Ajuntament és especialment contundent. Malgrat que els de dalt el balcó, les autoritats per dir-ho d’alguna manera, ens volem fer el valent acabem tirant cap a dins del Saló de Plens. No sé si per salvar la pell o els vestits (els trajos, per dir-ho també d’alguna manera). Les cremades a la pell piquen i les cremades als “trajos” piquen la butxaca. O sigui que aquest any, com que els momeroters tornaran a empaitar el balcó amb la contundència habitual, farem almenys jo) el de sempre: aguantar el que es pugui i cap a dins.
(Gràcies Pere per la foto i per les empaitades al balcó).

L’altra foto és una incògnita. És tracta de la foto de la portada del número especial de Santes del MataróReport. La foto està feta a les 0:00 hores, tal com es pot veure a l’exposició d'en Sergio Ruiz, al ball de Requisits a la plaça de l’Ajuntament. Qui són la parella que surt ballant?
En Sergio Ruiz diu que no s’en recorda. Els del MataróReport em sembla que no tenen ni idea. Els dos que ballen ho tenen molt clar.
Eh, que sí Joana?