header-photo

Cascada de (bones ) notícies

Foto Romuald Gallofré


Sovint, en els setmanaris, faig referència a reunions de treball del govern que acaben donant fruit al cap d’un temps. En aquestes reunions es fixen prioritats, es dissenyen estratègies i s’encarreguen feines. Els regidors i regidores fan la seva feina i els resultats acaben arribant.

És el que ha passat aquesta setmana. El dilluns s’iniciaven les obres de construcció del CAP de La Llàntia, ahir es tancava l’acord amb els botiguers de la plaça de Cuba i avui s’anuncia la construcció de 30 pisos per joves.

La construcció del CAP de La Llàntia forma part de l’ambiciós projecte de reforma urbana d’aquest barri. Fins ara els veïns de La Llàntia han d’anar fins el CAP de Cerdanyola Nord. Amb el nou CAP es donaran serveis de salut a aquest barri i a una part de la Via Europa que fins ara es repartien entre Cerdanyola Nord i Cirera-Molins. Tothom guanya.

L’acord per la remodelació de la plaça de Cuba ha estat llarg i laboriós. Vull destacar la feina feta, en el mandat passat, per la Pilar Gonzàlez –aleshores presidenta de l’IMPEM- que no va acabar reeixint. En aquest mandat el govern va tornar a posar el tema sobre la taula i, primer en Toni Civit, i després l’Alícia Romero han treballat fins aconseguir l’acord. Ara cal fer el projecte executiu i tirar les obres endavant. Com alcalde i com a usuari del mercat de la plaça de Cuba, celebro l’acord i tornem a guanyar tots.

La tercer notícia ha estat l’anunci de la construcció de 30 pisos per a joves al sector del Verdet. De fet va ser la Junta de Govern qui va aprovar dilluns aquesta actuació que facilitarà l’accés a l’habitatge als joves de Mataró, crearà 45 places d’aparcament i un equipament públic. Una altra vegada guanyem tots.