header-photo

Bivac

Foto Romuald Gallofré

Mentre alguns ja han muntat la tenda de campanya, jo em limito a fer bivac. Temps hi haurà per muntar la tenda i el campament sencer. De moment governar i començar a preparar la campanya.

Governar, aquest matí, amb la visita a l’enderroc de les naus de can Gassol. La vella fàbrica, fora d’ús des de fa uns anys, donarà pas a un centenar d’habitatges (30 de públics), un equipament pel barri i una nova plaça. Es conserva una part d’una de les naus que dona al carrer Prat de la Riba, amb la intenció de convertir-la en un espai dedicat a les arts escèniques. L’únic element catalogat del conjunt fabril, l’antic despatx, ja ha estat desmuntat i traslladat. Formarà part del conjunt museístic de can Marfà.

Governar també aquest vespre amb la reunió de la Comissió de seguiment del Pacte pel Desenvolupament Econòmic i Social de Mataró. Un any després de la seva signatura hem fet repàs de l’estat d’execució de les accions previstes en el PDES. Hem avançat, i força, en alguns temes i comencem a perfilar d’altres.

De campanya a mitja tarda. A la seu del Port de Mataró, un lloc emblemàtic de la Nova Ciutat, presentació del manifest del PSC a les eleccions del mes de maig. La ciutat per viure-hi, la ciutat per treballar-hi, la ciutat de les persones, la ciutat preparada pel futur. I la ciutat de la que ens podem sentir orgullosos. Un projecte ambiciós, pels nous temps, per convertir els reptes en oportunitats per Mataró. Un projecte que volem fer acompanyats per molta gent.