header-photo

Fem-nos confiança



Fotos Romuald Gallofré

Amb aquestes paraules he volgut acabar la meva intervenció a l’acte de col·locació de la primera pedra del Tecnocampus. Perquè aquest és un projecte que, impulsat per l’Ajuntament de Mataró, ha de ser una gran aposta de ciutat.

Formar, crear, innovar i connectar són les quatre paraules màgiques amb les que neix aquest ambiciós, perquè volem i necessitem ser ambiciosos, projecte. Només plantat cara amb decisió podrem guanyar el futur. Fem-nos confiança en nosaltres mateixos, com a ciutat i amb un cert orgull de mataronins.

El Tecnocampus avui ha iniciat una etapa decisiva: Han estat anys de madurar el projecte, d’omplir-lo de continguts, de cercar el finançament. Ara han començat les obres i d’aquí tres anys entrarem en l’etapa definitiva i més important: posar al servei de l’economia de la ciutat un gran parc tecnològic que permeti la innovació en tots els sectors productius de Mataró i del Maresme.

Per arribar fins aquí ha calgut treballar dur, vèncer les mofetes dels del “fum”, creure en el projecte i sobretot creure en la ciutat, en els seus ciutadans i ciutadanes. Bona feina, Pili.

Avui, tant el conseller Castell com la Pilar Gonzàlez, han sabut explicar molt bé el que pot ser i significar el Tecnocampus per l’economia de Mataró. La Pilar ho explica encara amb molt més detall en l’entrevista que li han fet la gent del Capgròs.

També ho han entès els centenars de persones que omplien a vessar la carpa on s’ha fet l’acte de col·locació de la primera pedra. Empresaris, sindicats, entitats ciutadanes, polítics, financers, ... han volgut compartir aquests moment que ha significat el compromís de treballar intensament pel futur de Mataró. Per això val la pena fem-nos confiança!