header-photo

Setmana curta i intensa

Cap de Formentor

El “pont” del Pilar fa que la setmana estrictament feinera sigui un dia més curta. Però com que la feina s’ha de fer igual cal augmentar el ritme. Dilluns la presentació del PAM i del Pressupost centra el dia. Roda de premsa i Consell de Ciutat. Dimarts, intensa sessió de treball preparant el Pla de mandat de la Diputació de Barcelona, al vespre inauguració de l’aparcament del carrer Terrassa. Tot el protagonisme per la presentació dels treballs sobre la viabilitat del trasllat de la nau de can Fàbregas i de Caralt.

Dimecres, reunió dels alcaldes de l’Arc Metropolità i presentació de l’Informe de Conjuntura Econòmica. Dijous, debat a El Dossier Econòmic de Catalunya, al que assisteixo com a diputat de Medi Ambient. Una vintena de persones, presidits pel conseller de Medi Ambient, representants de les administracions, les empreses, les entitats ecologistes, per a discutir sobre medi ambient i empresa. Al vespre Ple de l’Ajuntament amb una llarga sessió de control al govern. Cap pregunta sense contestar i unes quantes propostes del mateix govern que milloren les dels grups de l’oposició.

I el cap de setmana cap a Manacor. A fer castells, a estar amb la colla i amb entrevista amb “es batle” inclosa. Temps també per escapar-nos fins Formentor i contemplar una vegada més el pins de mossèn Miquel Costa i Llobera. Això em permet aïllar-me, fins a cert punt, de l’ofensiva del PP a l’entorn dels símbols. Ja sabem com van aquestes coses: uns quants fan d’incendiaris i als altres ens tocarà fer de bombers. Res que no sapiguem ni que hàgim hagut de fer altres vegades. Encara que aquesta vegada van molt forts i ens caldrà més paciència i intel·ligència que mai.