header-photo

Adéu al pati del darrera




Avui a la Junta de Govern s’han adjudicat les obres de construcció del Parc de Rocafonda. Un gran projecte que culminarà tot un procés de transformació del barri, amb el clar objectiu de relligar-lo amb la zona d’equipaments. Han estat anys de treball, no sempre ben entès, que va començar amb la imprescindible soterrament de les línies d’alta tensió de la ronda pintor Estrany que va permetre la reurbanització d’aquest carrer per convertir-lo en una rambla.

Ara, amb el nou parc s’avança en el gran paquet d’equipaments: el parvulari, el Centre d’Assistència Primària, el camp de futbol –amb el projecte d’instal·lació de la gespa artificial en fase de licitació-, la pista poliesportiva, els aparcaments soterranis i el de superfície. I una gran reserva de sòl per a construir l’institut de Secundària que el barri necessita i que voldríem convertir en el primer centre 3-18 anys de la ciutat.

I amb l’objectiu de transformar la riera de Sant Simó en un espai natural que relligui el territori i que deixi de ser el pati de darrera de la ciutat.

1 comentari:

Napoleón Bonaparte ha dit...

Sr. Alcalde. Debe haber un error en la imagen. No salen pisos, para poder financiar el proyecto. En el Sorral, sí. Le aviso, por qué aún están a tiempo de incluirlos.

Un saludo