header-photo

De les concrecions a les realitats





Ara fa un any, amb motiu de la celebració de la Nit de l’Esport, s’inaugurava el pavelló Teresa Maria Roca i Vallmajor. Era una bona manera d’homenatjar i recordar la gran esportista mataronina prematurament desapareguda.

Deia aleshores que era l’any de les concrecions. Un any després podem parlar de l’any de les realitats. El Teresa Maria Roca inaugurat i a ple rendiment, la gespa artificial del camp de futbol de can Xalant –fruit del Pacte pel futbol- també acabada i inaugurada. L’Estadi Municipal d’atletisme en un procés avançat d’obres que l’han de convertir en una instal·lació de vuit carrers que permeti competicions de tots els nivells, el nou poliesportiu del carrer Euskadi –amb tres pistes i una sala esportiva- també en construcció, el nou camp de futbol a 7 del carrer Terrassa també molt avançat, la nova pista poliesportiva de La Llàntia i la gespa artificial del camp de futbol de Rocafonda igualment en marxa.

I un munt de projectes en els que estem treballant i que poc a poc veurem construir. Són les instal·lacions que Mataró necessita per continuar estenent la pràctica esportiva i per millorar els rendiments dels esportistes i dels clubs.

Pràctica esportiva que cada vegada implica a més ciutadans i ciutadanes, de totes les edats, i esportistes i clubs que temporada a temporada assoleixen noves fites esportives en les competicions nacionals i internacionals.