header-photo

Treballant per la mobilitat




Aquesta tarda s’ha inaugurat el nou aparcament subterrani de la ronda pintor Estrany. Un aparcament amb més de 270 places que acollirà en la primera planta el servei de la grua situat actualment a l’aparcament de la plaça Granollers. La segona planta es reserva pels residents del barri de Rocafonda.

Aquest és el cinquè aparcament que inaugurem en aquest any de mandat: plaça Occitània, parc de Cerdanyola, carrer Terrassa, i pintor Estrany. I pel setembre inaugurarem el del parc del Palau, iniciarem el de la plaça Rafael Alberti i s’estan construint els del Tecnocampus, el del carrer de la Boixa i del poliesportiu del carrer Euskadi. I no trigarem massa en posar sobre la taula el projecte d’un nou aparcament sota l’antic solar dels bombers al passeig de Ramon Berenguer. Un gran esforç inversor de l’empresa municipal GINTRA per dotar als barris de la ciutat d’uns equipaments tan imprescindibles com són els aparcaments. De fet són concrecions del Pla d’aparcaments que es va presentar fa uns mesos.

Els aparcaments són elements fonamentals en la gestió del trànsit: alliberen espai pels vianants i eliminen trànsit d’agitació en la recerca d’aparcament en superfície. Elements fonamentals però no l’únic. Per això també l’esforç important en matèria de transport públic, amb el Mataró Bus a punt per a fer un nou salt quantitatiu i qualitatiu endavant. Amb nous i importants projectes ferroviaris per Mataró. Amb nous accessos de l’autopista en construcció. I la decidida voluntat de participar activament en la resolució dels problemes de mobilitat del Maresme. Bona feina regidor Batista i regidor Melero.