header-photo

Parlant de la ràdio



Acte de presentació de les noves temporades de MataróRàdio i de COMRàdio aquest migdia al Centre Cívic del Pla d’en Boet. Ens acompanya en Francesc Triola, director general de COMRàdio, que explica els criteris amb els que s’ha confeccionat la nova programació de l’emissora municipalista. La descentralització de la producció i emissió dels programes com exemple real del funcionament en xarxa. A Mataró ja tenim l’experiència del programa “Com llevar-se”, que es realitza diàriament de cinc a set del matí als estudis de MataróRàdio i es radia per totes les emissores connectades a la COM. L’Ivan Llensa i en David Gelonch parlen per tota Catalunya des dels estudis del Pla d’en Boet. Ara l’experiència s’extèn a Badalona i a Vilafranca del Penedès. Una clara aposta per la ràdio local, que pot oferir programes d’interès general, i pel territori.

La Mei Ros, directora de MataróRàdio, ha presentat les novetats de la graella de l’emisora mataronina i ha destacat la diversitat dels programes i la consolidació d’una part important de la programació actual. Dels setanta tres programes de MataróRàdio, el 70% comencen la seva tercera temporada, un 21 % la segona i s’incorporen quatre nous programes.

De mica en mica anem consolidant una emisora de ciutat, al servei dels ciutadans i ciutadanes que en són els protagonistes principals. Ni l’emisora de l’alcalde (com s’atrevien a dir alguns), ni l’emisora del govern, ni l’emisora de l’Ajuntament. L’emisora de la ciutat: propera, plural, participativa, professional i amb públic.