header-photo

Inauguracions



Doble inauguració aquesta tarda de setembre. Hi ha un munt de projectes en marxa i a mesura que es van acabant es van posant en funcionament. És el cas de la gespa artificial del camp del Pla d’en Boet i de la reurbanització dels carreres de la ciutat jardí.

El camp de futbol del Pla d’en Boet va néixer de la voluntat i del treball dels veins que el reivindicaren. Al Pla d’en Boet hi ha hagut sempre un estil a l’hora de fer les coses consistent en treballar molt i cridar poc. Per això es varen arremangar en el seu moment, i amb un crèdit personal del president de l’Associació de Veïns, es va explanar el terreny de joc per després iniciar una llarga negociació per canviar la qualificació dels terrenys d’edificables a equipaments. Un canvi que es va produir en el Pla General d’Ordenació Urbana del 96. El treball conjunt de molta gent va aconseguir en el seu moment la instal·lació del llum, el tancament del camp, la construcció dels nous vestidors. Molta gent treballant i algunes figures emblemàtiques com la de José López Miravete, el popular “abuelo”, que Durant anys va presidir i treballar pel futbol del barri.

La gespa que avui s’ha instal·lat és fruit de dues circumstàncies: el desenvolupament del Pacte pel Futbol I la concreció del fons Zapatero a Mataró. El Pacte pel Futbol que ja permetre la instal·lació de gespa als camps de can Xalant, del camp petit de Cirera i del camp de Rocafonda i que en pocs dies també veurà com s’inaugura la gespa del camp gran de Cirera. Molta feina feta amb la Comissió de Clubs de Futbol de Mataró.

La reurbanització dels carrers de la Sagrada Família i de Santa Semproniana a la Ciutat Jardí també ha estat un treball conjunt amb els veïns. Fei falta posar aquests carrers al dia i avui, justament quan el veïnat celebra el seu tradicional sopar, ja estan enllestits.

Les primeres d'un seguit d'inauguracions que ens ompliran molts caps de setmana d'aquesta tardor.