header-photo

Setmanari



Aquest dilluns ha estat d’aquells dies en que es treballa amb molta perspectiva de futur. Reunions en les que es fixen criteris i es comencen a analitzar documents de projectes importants.

Dimarts, comença amb la mateixa tònica per acabar amb una reunió interessant. Amb les entitats d’arrel cultural andalusa a Mataró per escoltar les propostes, que un estudi de la Diputació de Barcelona, ens fa sobre el futur de la Romeria del Rocío de Mataró. Som conscients que el model actual necessita una revisió i en això estem.

Dimecres que comença amb una sessió sobre telefonia mòbil a l’Escola Politècnica de Mataró. Són els dies dels gran congrés de 3GSM i algunes operadores han triat la nostra escola per a fer una sessió pràctica sobre mòbil i televisió. Ens interessa el tema des de la perspectiva del nostre canal de TDT. A la tarda llarga, i molt agradable, reunió amb membres de l’Associació de Veïns de l’Havana. M’expliquen les propostes que han elaborat pel seu barri i podem parlar, amb tranquil·litat, d’urbanisme i model de ciutat.

Dijous llarder. Entrega de premis al Casal d’avis de Cirera i esmorzar de forquilla. Visita a les obres del passatge Pau Claris i al vespre inauguració de l’exposició del Col·lectiu de Centres Privats-Concertats de Mataró. Mozart com a motiu central.

Divendres, visita a una indústria puntera al polígon de les Hortes del Camí Ral. Coneixement i alt valor afegit. La indústria que somniem per Mataró. A la tarda inauguració del Saló Boda. El comerç de la ciutat en plena efervescència. Com segurament soc la persona que més casament celebra a Mataró la presència es gairebé obligada. Nit de l’Esport al nou poliesportiu Teresa Maria Roca.

Dissabte matí, Consell Nacional del PSC per votar els caps de llista. A la tarda visita al Saló Boda per veure la desfilada de models. Anada ràpida a Barcelona a recollir un premi de la FAC. Sopar a la Divina Pastora. Fa tretze anys que celebren un Sopar d’enamorats. Ambient romàntic, voltats de parelles, en un ambient d’amics. És increïble les ganes que hi posen per tirar endavant l’entitat. Per sorpresa nostra ens atorguen un premi com a parella d’enamorats. El premi no sé si ens el mereixem, però d’enamorats sí que ho estem.

Diumenge matí, inauguració del poliesportiu Teresa Maria Roca. L’altre dia a la nit em vaig fer una primera idea, però avui, amb una gran expectació ciutadana, m’adono de la gran feina feta per la gent del Patronat d’Esports i del Servei d’Obres. Gràcies per la vostra feina. Reconeixements a la Teresa Maria Roca i en Josep Nonell. Guanyem bé a l’Adrianenc i passi a la segona fase. Tinc la impressió que repetirem l’ascens del 2003. Dinar al Casal l’Aliança amb els pessebristes. Contents per la bona resposta de la ciutadania a la nova ubicació a la Presó. Temps per parlar de projectes futurs.