header-photo

Postals de cap de setmana


Fa dies que la ciutat ha recuperat el seu ritme habitual. I això vol dir que els actes ciutadans es multipliquen en aquest final d’estiu. Sembla com si volguéssim escurar les tardes llargues i les nits de calor. De tots els actes d’aquest cap de setmana vull destacar-ne tres.

Dissabte a la tarda, en una plaça de l’Ajuntament força plena, actuació del grup de danses La lliura de Torreblanca. Organitzava l’Entitat Folklòrica Catalana de Mataró. Torreblanca és un poble de la comarca de La Plana Alta (Castelló), d’uns cinc mil habitants. En el seu repertori el Ball de Plaça de Torreblanca, la jota d’Alfarb, el bolero de Castelló, les seguidilles d’arrossegada d’Usera, el fandango de tres de Xàtiva. Un recital especialment apropiat pels afeccionats a pintar ratlles en la Terra!.

Aquest matí, la coral La Nota torna a donar la nota a la capella, plena de gom a gom, de l’Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena. Concert amb motiu de les festes del carrer Sant Pelegrí. Un bon repertori de clàssics de musicals d’arreu i una magnífica interpretació final de l’Empordà.

Per arrodonir arrossada a la plaça Onze de Setembre organitzada pel col·lectiu EPMA. Acció solidaria amb el projecte Boris Vega que en Rafa Juncadella tira endavant a la ciutat d’Esteli a Nicaragua. Tot un exemple del treball que es pot fer des d’una entitat modesta però compromesa.

1 comentari:

ILDEFONSO MARMOL ha dit...

Nuestro agradecimiento por tu presencia.Logramos nuestro objetivo, 255 comensales en solidaridad con Nicaragua.Col.lectiu Teatre EPMA de Mataró