header-photo

Poc serveix pas de res!

Foto Pedro_qtc

Són paraules de la Martina, la minyona de Les dones sàvies, que es representa a la Sala Cabanyes. Efectivament darrera el galimaties lingüístic, la saviesa popular posa les coses al seu lloc. De res serveix el treball si hom no hi posa convicció i passió. I una profunda estima per la ciutat. Amb les seves mancances i problemes, que hi són, però amb el ferm convenciment que ens em sortirem.

Aquesta ha estat una setmana, malgrat que algú pugui pensar que tot el cap està en les properes eleccions, de treball molt intens. Ja ho vaig dir: la prioritat és el govern de la ciutat.

Dilluns començava, a quarts de nou, amb una Junta de Govern on, entre altres coses, aprovem el projecte de reurbanització de l’avinguda del Perú. Dissabte inauguràvem les obres de pintor Estrany i dilluns el projecte de Perú. Per inaugurar coses cal treballar de valent. A les nou ja hi érem a l’autobús camí de Granollers inaugurant la nova línia. Al migdia celebració dels patrons del Cos Nacional de Policia. Tarda de reunions: govern municipal per preparar el Ple de dijous i Consell Rector del Consorci Sanitari del Maresme que presideixo en funcions. Aquestes reunions m’impedeixen assistir, a Madrid,a la inauguració de l’exposició d’en Perecoll. Arriben bones notícies de Madrid.

Dimarts, a les nou en punt, Ple d’insaculacions. Es tracta d’escollir els membres d eles taules electorals del proper dia 1 de novembre. Després visita a les obres de l’escola bressol dels Menuts i tot seguit signatura del conveni, amb ACESA, per patrocinar la trobada gegantera de dissabte.

Dimecres, com cada quinze dies, a les vuit a la planta de la brossa. Despatx amb l’equip tècnic per preparar la propera Junta General del consorci. A les onze emotiva recepció per acomiadar els atletes dels Special Olympics. Corrents cap a Figueres i després a Girona a la celebració del 25è aniversari de la Federació de Municipis de Catalunya.

Dijous, a les nou, a COM ràdio. Entrevista en directe al programa de la Glòria Serra. Interessant conèixer la visió, més que positiva, que la periodista té dels canvis que s’estan produint a la nostra ciutat. Roda de premsa per presenta el projecte de Pla d’actuació municipal i el Pressupost pel 2007. A quarts d’una reunió, a Barcelona, del Consell d’administració de Localret. Dinar ràpid i presentació de la xerrada del doctor Montserrat dins les jornades d’homenatge que li ha dedicat la ciutat. No cal dir que la botànica em continua interessant malgrat el temps passat. A les set Ple ordinari del mes d’octubre. Uns quants temes a destacar: el conveni amb l’església que ens permet recuperar l’edifici del carrer Muntanya, el Pla Especial de les antenes de telefonia mòbil, l’aprovació inicial de Cirera-Rocafonda, la candidatura de ciutat pubilla de la sardana. I un parell de debats a fons. Sobre educació i sobre turisme, amb argument sòlids i convincents del regidor Comas i de la regidora Romero.

Divendres, acte al Parlament de Catalunya. Subsidiarietat sí, subsidiaris no!. Roda de premsa del Ple, dinar a Cerdanyola i la tarda signatura a Barcelona. Es tracta d’un programa pilot amb la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió i els ajuntaments de Vilanova i la Geltrú i Mataró. La TDT tecnològica que volem va avançant. Encara queda una estoneta per visitar l’exposició d’en Puiggalí a la casa Arenas.

Dissabte al matí, funeral de la Rosa Llerena. A la tarda Trobada de Gegants del Maresme i escapada per saludar els joves de la JSC a la Zona Roja.

Diumenge, missa a l’Esperança amb motiu del canvi de rector. Ens varem conèixer amb el nou rector, en Joan Sabé, al sopar de la Ciutat Jardí i ha tingut la gentilesa de convidar-me a l’acte. A la tarda teatre a la Sala Cabanyes. Molière sempre serà Molière.

Afortunadament el dia només té 24 hores i la setmana set dies!