header-photo

Entorn de la generació blocs




El debat el suscita en Saül Gordillo a partir d’un article d’en Cuyàs. A l’entrada a la conferència de l’Oriol Junqueras, que en Cuyàs cita al seu article, parlem un moment sobre blocs. Em confessa el periodista mataroní que no llegeix blocs i a l’endemà es despenja amb l’esmentat article a El Punt. Sort que no llegeix blocs!

La definició que en fa, de la que anomena generació bloc, és força ajustada. Un parell però d’observacions sobre el fenomen. El conjunt de blocs de “filiació “ socialista és segurament el més nombrós de la xarxa i la presència de dones és força important. I aquí em començo a qüestionar la pregunta d’en Gordillo sobre la poca presència a la xarxa. Faig una ullada als blocs que tinc linkats i em surten dotze d’entre trenta tres. No és que hagi paritat però bastant més que en altres àmbits. Tampoc és que pretengui que el meu bloc sigui referent de res, només ho apunto a benefici d’inventari. Per suposat, i per raons òbvies, no és que em consideri membre de la generació bloc. Em sobren anys i canes.

De totes maneres raó no li falta al de Calella si es repassa el seu llarg llistat de blocs. El més extens i complert de la bloquesfera i una bona raó, ni la única ni la principal, per consultar el seu bloc diàriament.

Interessant enllaç d’en Ramon Bassas, per indicació d’en Santi Ortego (que tot sigui dit de pas no sé que espera a obrir el seu bloc), a una pàgina on s’explica un mètode de coordenades cartesianes per classificar els blocs: la teoria de les 4P's

1 comentari:

ILDEFONSO MARMOL ha dit...

Es que Cuyas, es muy moderno.Yo soy un asíduo lector y la verdad es que de cada 10 que leo 6 son de mujeres; son mas amenos y de un alto interes intectual y siempre tienen un fondo de ternura que no tienen los de los hombres, que siempre se nos desborda el ego.EN MI NOMBRE SI