header-photo

Un no parar

Foto Romuald Gallofré

Llegint la premsa, escoltant la ràdio o mirant la televisió, es pot tenir la impressió que durant les campanyes electorals els polítics no tenim res més al cap. Certament hi dediquem temps i atenció. Unes eleccions són quelcom molt important i cal treballar fort.

Però la vida d’una ciutat com Mataró no s’atura i el treball del govern tampoc. Per això en aquests dies continuem treballant amb la mateixa intensitat de sempre i els projectes van prenent forma i fent-se realitat.

Avui mateix hem tingut una bona prova amb la signatura del protocol d’intencions entre el Servei Català de Salut i la Fundació Cabanellas per promoure la creació de un centre per malalts mentals a la Llar Cabanellas. Des del gener s’ha treballat en el pla funcional, ara es concreta l’acord entre les parts implicades i es farà l’encàrrec per la redacció del projecte arquitectònic. Una molt bona notícia per Mataró i un bon treball d’en Carles Manté i dels patrons de la Fundació Cabanellas.

Fa poques setmanes es va posar en funcionament en funcionament el telèfon del civisme. Els ciutadans i ciutadanes poden trucar gratuïtament per avisar de qualsevol incidència o desperfecte a la via pública.
Aquests dies han començat les obres dels carrers Solís i Terrassa, en els propers començaran les dels carrers Cooperativa i Campeny.
Unes obres que s'acaben, moltes en marxa, altres que comencen i nous projectes sobre la taula.

1 comentari:

ILDEFONSO MARMOL ha dit...

El teléfono del civismo está bien, pero las respuestas tienen que ser mucho mas rápidas y efectivas, si no se acumulan las cosas.Y si luego estas medidas no son efectivas se vuelven en contra.Hay que propcurar que la capacidad de respuesta sea rápida y eficaz, de lo contrario la gente se siente engañada y entonces es peor el remedio que la enfermedad. EN MI NOMBRE SI