header-photo

Més blocs mataronins

Foto Dani Àlvarez

No s’equivocava Juan Varela quan titllava “Mataró, ciutat bloc”. Ho expliquen molt bé en Ramon Radó i en Joan Salicrú al reportatge que signen al Report Maresme d’aquest mes.

I és que la cosa no para d’augmentar. Avui mateix m’arriba un e-mail d’en Carlos Fernández anunciant el seu bloc. Si tots se’ls treballa com el primer, això apunta molt bé.

Al sempre ben actualitzat llistat d’en Ramon Bassas trobo el bloc de la Marta Teixidó. Les seves llargues cròniques dels actes culturals enriqueixen la blogesfera mataronina.

Descobreixo també el de la Núria Briansó. És tracta d’un fotobloc amb fotografies variades però que ensenyen prou les aficions de la seva autora.

També trobo el bloc d’en Vladimir. D'autor anònim, encara que dona tantes pistes que és fàcil suposar qui hi ha al darrera.
Menys pistes, més enllà de situar-lo a l'entorn d'ERC, dona l'autor de "El més petit de tots”. Un confidencial que intenta substituir al desaparegut “Maresme Confidencial”.

Pel bloc d’en Rafa Liñán accedeixo al d’en Pau Benítez que anuncia que torna el carnet de les JERC. Em quedo amb una de les seves frases: “La vida està plena d'aquests petits rituals que ens permeten avançar cap a la felicitat. Val la pena realitzar-los”.

L’Oriol Burgada (per quan una actualització del bloc?) em posa sobre la pista del fotobloc d’en Dani Àlvarez. Trobo un bon reportatge de Farrera que em fan venir ganes de pujar a la Coma i veure posar-se el sol darrera les muntanyes d’Espot.

1 comentari:

El Més Petit de Tots ha dit...

Benvolgut Joan Antoni,
El Més Petit de Tots està molt honorat amb la seva recomanació, ara bé alhora agraïria que corregís el link que no es correspont amb l'adreça de El Més Petit de Tots: http://elmespetitdetots.blogspot.com

Gràcies