header-photo

Rush final




Dies molt plens. A la feina habitual es sumen un munt d’actes, dinars i sopars propis de les dates.

Comença la setmana amb vàries visites. És aquell treball que d’aquí uns mesos donarà esplèndids resultats per la ciutat. A la una, Junta de Portaveus per preparar el Ple extraordinari dels pressupostos. A les dues aperitiu de Nadal amb el personal de l’Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena. A la tarda assemblea i acte de proclamació del candidat del PSC a l’alcaldia de Mataró per les eleccions del maig de 2007.

Dimarts, roda de premsa de presentació del programa “Polígonos en red”. Una iniciativa del Ministeri d’Indústria i del CIDEM, que han volgut presentar el programa a Mataró. A migdia, dinar amb els periodistes del mitjans de comunicació locals i els corresponsals a Mataró dels diaris nacionals. Bon ambient i diàleg franc. A la tarda, Consell d’Alcaldes. Pressupost del Consell Comarcal i altres temes d’interès pels alcaldes de la comarca. Després acte d’entrega a Les Franceses de la medalla de la ciutat. Negra nit a Rocafonda per veure Els Pastorets de l’escola.

Dimecres, matí intens amb reunions seguides i una mica de temps per acabar alguns escrits pendents. Més feina de futur. A primera hora de la tarda gravació de l’entrevista a Televisió de Mataró. Una estona repassant l’any polític i la situació de la ciutat. L’Anna Palà sap posar l’accent en el lloc just. A mitja tarda, presentació del llibre “Cocinando bacalao” de l’àvia Remei, al Casal de Les Esmandies. L’estona sap a poc i a sobre haig de marxar corrents per obrir l’acte d’homenatge als voluntaris a l’antiga capella de l’Hospital. Queda encara el consell d’administració de Mataró Ràdio i el sopar de Nadal posterior.

Dijous de bon matí a Barcelona per la signatura d’un préstec amb l’Institut Català de Finances. Al migdia dinar amb els treballadors de l’empresa concessionària de la planta de tractament de residus. A les set Ple extraordinari de pressupostos i sopar amb els regidors i regidores. Alguns, pel que expliquen, allarguen la festa fins tard.

Divendres al matí, a ¾ de 8 entrevista a Mataró Ràdio. Balanç de l’any. Feina al despatx, visites d’obres, visita al Centre d'Adopció d'Animals de La Llàntia que gestiona la Societat Protectora d'Animals de Mataró. Al migdia entrevista pel Capgròs. A les dues aperitiu de Nadal amb els treballadors municipals. El primer pis de l’Ajuntament bull de gent. Ocasió per saludar a tants i tants coneguts i desitjar un Bon Nadal a tothom. Encara queda la tarda per fer visites als Casals d’avis. Una copeta de cava i el desig d’unes Bones Festes.

Un dies per la família i per descansar vindran molt bé.