header-photo

Esperant els Reis


Foto Pere Vàzquez

Els dies que van de Cap d’Any a Reis, tot i ser plenament laborals, acostumen a ser dies tranquils. Poques reunions, endreçar papers i alguns actes que es repeteixen cada any.

Desgraciadament aquest matí ens hem hagut de tornar a concentrar davant l’Ajuntament per manifestar el nostre més absolut rebuig a la violència i al terror. Afortunadament aquí ningú ha volgut, com ha passat en altres llocs, aprofitar l’acte per fer política d'ínfima categoria.

Després dos actes d’allò més agradable. A primera hora de la tarda la visita al primer mataroní de l’any. En Carles Gonzàlez Pla va néixer poc després de les sis de la matinada del dia 1. Moltes felicitat als pares i molta sort.

A les cinc, davant l’expectació de centenars de nens i nenes, rebuda als Missatgers dels Reis Mags. Arribada, com des de fa molts anys, amb helicòpter a la pista del vell Parc Central. Paraules de benvinguda i recomanació. Ara els queden tres dies per recollir les cartes, plenes d’il·lusió, dels més menuts. Anuncio als missatgers que aquest any els nens i nenes també podran fer les seves demandes als Reis Mags a través de la web municipal. El dia cinc els entregarem un pint drive amb les cartes que s’hagin rebut per Internet.