header-photo

Dijous Sant, medalla i processons





El temps s’ha aguantat per permetre la demostració dels Armats de Mataró a la plaça de l’Ajuntament. El manípul de Mataró ha pogut desfilar per la Riera i oferir els seus quadres a la ciutat. Avui, quan el capità manaia ha vingut a demanar permís per començar les evolucions, els he anunciat l’acord de la Junta de Portaveus, reunida aquest migdia, de proposar al Ple de l’Ajuntament l’atorgament de la Medalla de la Ciutat als Armats de Mataró. Ha estat una petició avalada per un nombre important d’entitats mataronines i que dona, encara, més categoria a una entitat amb 302 anys d’història. Segurament l’entitat degana de la ciutat.

La plaça de l’Ajuntament estava plena de gom a gom, amb les graderies instal·lades expressament plenes des de feia estona, i malgrat el plugim els Armats han pogut fer la seva exhibició.

No han tingut la mateixa sort les altres processons que s’han hagut de suspendre. Esperem que demà el temps permeti sortir la processó a l’hora prevista. Han estat molts mesos de treball i il·lusió de molta gent. Podeu consultar tota la informació al bloc de la Comissió de Setmana Santa.